Милко Недялков,
бивш областен управител на Ловеч и
депутат социалист  в 44-ото Народно събрание

Фейсбук

След три месеца (през май) ще отбележим 80 години от рождението на почетния гражданин на Ловеч, големия български художник Теофан Сокеров. Почитта се изразява не само в гръмките слова, но и в това, как съхраняваме сътвореното от него. На вниманието на общината публикувам тези два фотоса – от 1975 година и от днес.
Да не ми отговарят, че имотът е частен.
Паното е част от градската среда на Ловеч!

2 КОМЕНТАРИ

  1. За каква градска среда говорите другарю Недялков като вече от много години Ловеч не прилича дори на село? Улици и тротоари в окаяно състояние, боклуци навсякъде вследствие „добросъвестните му граждани“ и още по „добросъвестните“ служители по чистота, безстопанствени кучета и котки. Това ли Вие наричате градска среда, не мисля.
    Да, съхраняването на произведенията на изкуството е хубаво, но те трябва да се вписват и в интериора на един наистина хубав град, а Ловеч отдавна не прилича първо на град, а каму ли хубав.
    Така, че Вашите вопли за занемареното платно на Теофан Сокеров върху рушащата се фасада на бившото кино е нищо повече от демагогия и предиизборен фойерверк. За да бъде Ловеч в това състояние сега вина носи и партията към която пренадлежите и Вие лично като ръководител и депутат от това населено място.

    • Ами дереджето на бившото кино „Г. Димитров“ е същото и когато М. Недялков бе председател на Общинския съвет в Ловеч, и когато бе областен управител, и когато бе депутат… Но, комунистът си е комунист, гредата в собственото си око не вижда, но треската в чуждото – да! Ех, Недялков и като журналист бе същото л…о, каквото се показваш и днес.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук