Да се прекрати най-после незаконно паркиране по натоварените булеварди и улици в Ловеч. Това е поискал на 6 февруари на заседанието на Постоянната комисия по обществен ред, сигурност и безопасност на движението към ловешкия парламент нейният председател инж. Иван Иванов от Пътната полиция.
Местният депутат и областен лидер на НФСБ е дал за пример на офицерите катаджии безконтролното и в нарушение на пътната сигнализация спиране на автомобили по ул. „Цачо Шишков“.

„Меко казано, дразнещо е, да видиш как човек, паркирайки колата си, създава предпоставки за пътен инцидент с непредвидими последици само заради това, че е решил да заседне най-нехайно в близкото заведение, игрална зала или магазин. Често срещано нарушение по улиците ни е и хаотичното престрояване на колите“, е заявил инж. Иван Иванов, според очевидци.

Той повдигнал въпроса в хода на отчета на дейността на Районно управление „Полиция” – Ловеч през 2017  година, както и при разискванията по работата на Пътната полиция на територията на община Ловеч през 2017 г., и по отчета на отдел „Контрол и сигурност“ за периода 01.01.2017-31.12.2017 г.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Той добре иска, ама има ли кой да го чуе! Май няма!

    • То става с работа на КАТ, а не с прани приказки на измислени герои.

  2. А спирането до магазин „Лале“ на булевард „България“?Там спрелите в дясно пречат на движещите се в лентата за направо след светофара.А „У“образното кръстовище на бул.“България“и ул.
    „Княз Имеретински“?Някога ще бъде ли направена маркировката?Освен това там редовно не се спазва предимството от движещите се по „Кн.Имеретински“.Примери за неуредици в движение в Ловеч има доста,но тези са фрапиращи.

  3. А какво става с колите гробници, които кметицата ни драга обеща да измете от тротоарите, но не изпълни?

Comments are closed.