Екип на „Господари на ефира“ са влезли в сградата на Община-Ловеч днес, съобщиха два независими източници.

Според непотвърдена информация, екипът на комедийното шоу по Нова тв е било начело с репортера Влади Василев.

Той е потърсил за среща кметът на Ловеч Корнелия Маринова, която обаче не се е състояла поради служебни ангажименти на стопанката на Бялата къща на ул. „Търговска 22“.

Влади Василев

Пак според неофициална информация, кметът на Ловеч е трябвало да отговаря на въпроси, касаещи ремонтът на централната пешеходна зона в областния град.

Към момента не е ясно и дали управник №1 на Ловеч би получил после едно евентуално свиждане и раздумка с „Господарите на ефира“  статуетката на Бялата лястовица или на  Златния скункс, но всеки, който познава работата на репортерите им, може да се басира, че срещата между тях и Корнелия Маринова рано или късно ще я има, неясно към момента е само отличието, с което те ще възнаградят кмета.

 

6 КОМЕНТАРИ

 1. От ясно по-ясно е защо са дошли „Господарите на ефира“.Заради хубавия ни център естествено.То цял град вижда какво става с тоя смешен ремонт.Разрушаването на старите настилки става много добре,но изграждането на новите е пълна шантавия.Неграмотна работа.А днес дъжд не валеше,а в подлеза до общината не спираше. Кой луд нареди да се разруши настилката и хидроизолацията над подлеза като там не се работи?Вероятно някой,който не е построил и една тоалетна!

 2. Екипа на „Господари на ефира“ не търсиха стопанката, а един от двамата заместник кмета с една секретарка. Пита се кой от двамата, а защо то се знае…

  • А дали не са търсили зам.-кмета, след като на „Господарите“ им е казано, че кметицата е на София…
   Впрочем, в една добре работеща Община, право на прес-изява има само кметът, един зам.-кмет също може, но не и без разрешението на кмета.
   Подобни изявление си позволяваше само един Павлин Иванов и какво последва с него, всеки вече знае…

   • Колкото аз съм била вчера в София, толкова и кметицата. Просто се е покрила след обилните и напоителни… радостни емоции с Цв.Цв. and прочие в Къкрина и вероятно други хубави места в нашата мила община 😉

 3. Социологическо проучване проведено от „Салито“ до „Дървото“ определи, че статуетката „Кукавица волна“ най-приляга на стопанката на Бялата къща.

  • Хаха, прав си , Иванов, обаче кукавицата не е стопанка, а наемателка в къщата, както е с тая Фтичка и в природата 🙂

Comments are closed.