Първият клиент, платил данъци в Община Ловеч, е кметът Корнелия Маринова

 

Първият клиент, който е плати за 2018 г. в дирекция „Местни приходи“ на Община Ловеч, е кметът на общината Корнелия Маринова. Още в 08.00 часа на 09.01.2018 г. тя посети гишето на службата и се издължи към бюджета. Така след направено облагане, дирекцията от днес стартира кампанията за събирането на местните данъци и такси.

В цялата страна кампанията за събиране на местни данъци и такси за 2018 г.  по традиция стартира от 1 март, но в Ловеч вече е факт.  Всички кметства на населените места на територията на Община Ловеч са включени онлайн в информационната система на Община Ловеч „ИМЕОН“, модул „Местни приходи“.  Така че жителите на селата няма необходимост да посещават общината в Ловеч.

До 30.04.2018 г. могат да се ползват отстъпките при плащане на данъците и таксите, уточни Христо Тотев, директор на дирекция „Местни приходи“.

Работното време на гишетата в дирекцията е от 08.00 часа до 17.30 часа без прекъсване.

Община Ловеч пресцентър
09.01.2018 г.

1 КОМЕНТАР

  1. Кмета на една община, какви данъци може да плаща? Само задълженията на общината по общинските данъци. На каса ли се плащат общинските данъци от кмета? Не, те не се плащат в брой на каса! Поредната лъжлива новина!

Comments are closed.