Местният депутат социалист и кмет на Ловеч Минчо Казанджиев /2003-2015/ поиска да се забрани внасянето на бонбони, съдържащи алкохол, в ловешкия парламент.

Предложението бе направено устно в хода на днешното 52-ро заседание на ловешките парламентаристи, след като местният парламентарист и областен лидер на НФСБ-Ловеч инж.

Иван Иванов почерпи колегите си с шоколадови бонбони с алкохол по повод раждането на първородния му внук Радостин.

Идеята на Казанджиев бе подмината с усмивки най-вероятно защото авторът й  така и не обясни мотивите за своята инициатива

3 КОМЕНТАРИ

  1. Съвършеният политик, който от всяка ситуация успява да извлече максимална полза

  2. И този човек, Димитър Димитров, е председател на комисията икономика в общинския съвет в ловеч – човек, който не е управлявал една фирма, не е създал едно работно място и чието поведение в общинския съвет, често граничи с инфантилно дете!!!!!…
    Поредното налудничаво ГЕРБ-кадруване в общината!

  3. Минчо Казанджиев подсказа с тази шега, че днес някои от общинските съветници от ПП ГЕРБ наистина гласуваха като зашеметени от бонбоните на колегата им Иванов. Например, Димитър Димитров. При дебата около предложението на Данчо Заверджиев да се прекрати процедурата за избор на изпълнител на услугата „ сметоизвозване“ за гр. Ловеч, той гласува против, което даде повод на колегата му от ДПС Ертан Хасан да го попита кога гласува по съвест и кога не, след като в Постоянната комисия т.нар. Митак бил подкрепил предложението на Заверджиев. Ертан Хасан поиска обяснение от Митака Димитров и коя причината за промяната в позицията му, на която герберът отговори с… мълчание!

Comments are closed.