Председателят на СДС Румен Христов е наминал работно в Ловеч тези дни. Докторът по икономика и университетски преподавател се е срещнал с областния лидер на партията д-р Георги Митев и с председателя на общинските структури Иван Арабаджиев.

Двамата отговорни „сини“ ловешки  деятели са изложили свои позици и мнения по оперативни проблеми и задачи на организацията, една от основните цели на която е да бъде партия, изградена върху традициите на европейската християнска цивилизация, на хуманните и демократичните традиции на Българското възраждане, и на Третата Българска държава и на опита на развитите западноевропейски цивилизации.

Групата СДС-функционери са обядвали в първокласния местен ресторант „Понти“, гласи неофициална информация.

В същото  време стана ясно, че на заседанието си на 2 октомври 2018 г. Националният съвет на СДС е решил: да се отложи предложението за оставка на председателя на Контролния съвет за следващото заседание на Националния съвет; да се възложи на работната група за възстановяване структурите на МСДС да изработи Правилник на МСДС до 01.12.2018 г.; да се поиска от главния секретар, председателя на НЩИ и главния счетоводител да актуализират Финансовия правилник на СДС в срок до следващото заседание на Националния съвет; да се предложи на Националния съвет свикване на Национална теоретична конференция на 11.11.2018 г. в гр. София, „Парк хотел Москва“, с регистрация в 10.00 ч. и начало в 11.00 ч. Конференцията да бъде в два модула – първият, свързан с програмните приоритети на СДС, вторият с предстоящите през 2019 г. местни избори.

Добре е да се знае и че председателят на СДС -София и общински съветник в СОС д-р Антон Койчев ще участва в предаването „Имате думата“ по Канал 3 в събота, 6 октомври, от 20.15 ч. Разговорът ще бъде на тема здравеопазване.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Тия двамцата да вземат да се махат вече, че смешни станаха.

  2. Тия двамцата как ли са обяснили или дали изобщо са и споменали пред Румен Христов за Колаборационизма си, с който СДС-Ловеч крепи вече трета година калпавото управление на ГЕРБ в общината ни. И то когато Христов вече няколко пъти декларира, че СДС няма нищо общо с ГЕРБ и че правителството търпи критики почти във всички сфери.

    • Отломки нищожни, от някога величава организация!

Comments are closed.