От 13 февруари служители на Община Ловеч са в столицата за подготовка за участие в 35-тото издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“, която се провежда от 14 до 16 февруари 2018г. Това съобщи днес на пресконференция кметът Корнелия Маринова, като показа част от рекламните материали.

Община Ловеч представя  своя туристически потенциал, като в рамките на тридневното изложение презентира туристически обекти, природни забележителности, туристически атракциони, места за разходка и отдих, както и събитията от културния календар за 2018г.

На щанда ще бъдат представени рекламни материали за туристическите обекти. Специално за изложението са подготвени нови брошури за Архитектурния резерват Старо Стефаново, за туристически маршрути, маршрути по еко пътеки край Ловеч, както и културен календар с по-важните събития през 2018г.

На нашия щанд ще се предлага дегустация на местни продукти и ловешко вино.

Предвидено е разиграване на томбола различни с награди – сувенири, бутилки ловешко вино, ваучери за безплатно посещения на туристическите обекти и други изненади.

Както съобщихме по-рано – визията на щанда е аранжиран с пейзажни фотоси, предоставени от фотографа Пламен Ликьов.

ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО е водещото събитие за туристическата индустрия в България.  Тук се събира целият туристически пазар, има уникална възможност за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти, бизнес срещи с професионалисти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш.