46 глоби с фиш за неправилно паркирани върху тротоарите моторни превозни средства са съставили служители на сектор „Пътна полиция“ при ОД МВР-Ловеч за периода от 17 до 30 септември. Данните са за територията на гр.Ловеч.

В седмицата от 25 до 30 септември по пътищата в област Ловеч са проверени 750 моторни превозни средства. Полицейските екипи са осъществявали контрол върху скоростните режими, ползването на обезопасителни колани и системи, техническата изправност на автомобилите, предприемане на маневри за изпреварване и др.
В хода на операцията служителите на ОД МВР-Ловеч са проверили 750 моторни превозни средства и 918 души. Установени са общо 573 нарушения, като са издадени 279 фиша, 99 акта за установени административни нарушения и са констатирани 195 случая на превишена скорост.
Отнети са 3 свидетелства за управление на МПС по причина неплатени задължения по ЗДвП. По време на осъществените проверки на място на гражданите са връчени общо 38 електронни фиша.

1 КОМЕНТАР

  1. А би трябвало да са 460!
    Ловеч е пълен с кретени, паркирали автомобилите си върху тротоарите, та трябва пешеходциге и майките с детски колички или с деца, да вървят по пътното платно, излагайки живота на рожбите си на риск!
    Има си гаражи, има с дворове – там им мястото на колите, не може да си си направил зелена тревна площ в двора или гараж, а колата ти да е на тротоара!
    Газ до дупка!
    Всеки врещи по уредената Европа, а стане ли реч за него, иска да я кара през просото! Е, няма как да е и душата да е в рая, и к..а в дупето, нали?

Comments are closed.