23 апр 2018

Габрово

*На 20.04.2018 г., около 10.30 ч., на паркинга пред сградата на БМЦ-Габрово на ул. Брянска, възникнало ПТП, при което л.а. „Рено“, управляван от 44-годишна жена от Габрово, маневрирайки на заден ход, блъснал преминаващата зад него 71-годишна пешеходка. Пострадалата е настанена в МБАЛ-Габрово с фрактура на дясната подбедрица. Двете жени са тествани за употреба на алкохол – техническото средство отчело нулеви резултати. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Дряново

*На 21.04.2018 г., около 15.50 ч., в с. Гостилица, възникнало ПТП с нерегистриран мотоциклет „Кавазаки“ /без регистрационни табели/, управляван от 20-годишен мъж от Дряново, неправоспособен водач. По първоначални данни,  при движение с несъобразена с пътните условия скорост, водачът изгубил контрол над мотоциклета и паднал на платното. Не е ползвал предпазна каска. Настанен е в МБАЛ-Габрово с тежка черепно-мозъчна травма, с опасност за живота. Взета му е кръвна проба за химически анализ. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Севлиево

*На 20.04.2018 г. в РУ-Севлиево е получен сигнал, че същия ден, неизвестно лице е проникнало през незаключена входна врата в къща в с. Богатово, откъдето извършило кражба на 650 лв. и 100 евро. По случая е образувано досъдебно производство.