Извънреден брифинг дава днес, 10 май, от 10 часа, кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова, по повод извършеното тази сутрин грубо физическо посегателство над зам.-кмета Цветан Георгиев.

Ръководството на общината е убедено, че нападението е свързано с неговите сигнали до прокуратурата в областта на дърводобива.

За повече подробности след пресконференция от 10 часа.

Според непотвърдена информация, заместник-кметът на Ловеч е бил атакуван пред дома му в квартал „Здравец“ тази сутрин. Георгиев бил нападнат пред блока, в който живее. Управникът бил атакуван от мъж с черна маска, който го е ударил по главата, вероятно с метален предмет, счупен му е и кракът. Сигналът за нападението е подала самата жертва в 07,20 ч сутринта. В момента той е настанен в болницата в Ловеч.
Саморазправата става ден пред празника на Ловеч, 11 май

Ресорът на Цветан Георгиев като зам.-кмет на община Ловеч е общинска собственост, икономическа политика, финанси и местни приходи

7 КОМЕНТАРИ

 1. Дали пък не е, заради една началничка, блондинка?

 2. Ами ако бе закрита ловешката болница, къде щяха да го настанят?
  Щото да се поема към Плевен в такива случаи, може да се окаже фатално!
  Както се казва, на българинът акълът му идва, ама все късно…

  • Санитарчето, ами като си толкова акъллиия, що преди 10 години не написа, че ,,ако така продължавате да източвате болницата ще я доведете до фалит,,?!?!… А?

 3. И това доживя Ловеч с кметски екип като сегашния!
  Какво ли да очакваме още?

 4. Няма дим без огън…
  Впрочем, защо чак сега Община-Ловеч известява, че неин зам.-кмет е тръгнал в битка с горската мафия? Обикновено при документирани незаконни посегателства върху общински гори би трябвало да се дава информация на медиите!
  А поне към момента аз не съм чел подобни материали в местните медии!

  • Обикновено в България пердашат кога вземеш пари за услуга и не я свършиш, или пък заради жена… Поне това показват досега подобни инциденти

 5. А дали пък нападението не е резултат, че негов ближен усърдно изсича общинските гори в Ловешко?
  Не знам.
  Знам обаче, че една наредба, регламентираща стопанисването на общинските гори в община Ловеч, отлежава при него вече има-няма две години и кусур!

Comments are closed.