Новото, което е в Централна градска част е това, че предвид времето, което се подобрява и позволява вече по-голяма част от строително-монтажните работи да бъдат извършени е направена нова организация, т.е. изпълнителят вече е осигурил към момента шест работни групи за монтаж на настилка.

Едновременно се изпълнява „Търговска“ откъм „Ал. Стамболийски“, довършва се площадното пространство на площад „ Г.М. Димитров“. Довършва се и новата настилка вътре в комплекс „Космос“.

Това се извършва от три работни групи, четвърта работна група монтира настилки и други принадлежности при Градската градина. Пета група монтира настилки между Областта, Съда и Община Ловеч, шеста група започва подготовката за настилка на десния така наречен паркинг при Община Ловеч.

Другото, което е ново, че започнахме вече монтажа и на цветните настилки. Според мен се получава много добре. Имахме проблеми, знаете, в началото с качеството, но според мен недоброто качество се дължеше най-вече на лошото време. Както забелязвате вече качеството е съвсем друго.

Площад „Г. М. Димитров“ – нови настилки на 80 процента са завършени, включително тези в комплекс „Космос“.

От уличното осветление остава само монтажната част навсякъде и подземната част в участъка от „Сити Център“ до хотел „Президиум“. Това е новото в проекта.

 

Според пресцентъра на Община Ловеч, автор на текста е инж. Николай Кръстев Стоянов,
директор на дирекция „Техническа инфраструктура и околна среда“ към Община Ловеч

6 КОМЕНТАРИ

  1. Скоро ще си със белезници крадец и лъжец. Ако не си даваш сметка ..булка ще ставаш

  2. До Ловешки данъкоплатец.
    Никой няма да ти отговори защо дренажните отвори са пълни с вода и тя никъде не отива.Просто те никъде не са заустени,към никаква отводнителна канализация.Шантава вода няма.Все някъде трябва да отиде,ама тая няма къде.Старата настилка беше направена върху сериозна замазка/зор видяха докато я махнат/ и така,че водата да се оттича под наклон в дъждоприемници,а сега ще я пращаме къде?Кольо Фичето ако го види това малоумие,ще се обърне в гроба си.Това,което се прави в момента е подигравка с тези хора,които сътвориха този център преди тридесетина години!

  3. Критика за стила на писане не е необходимо- толкова е багажа на Цецо Фотото. В сутрешния блок на БТВ излъчиха репортаж от обект в София за разрушила се настилка, направена преди 2 години по точно този метод ,който се изпълнява в Ловеч – с новите дупки за отводняване. Доволната усмивка на инж.Стоянов е жалка!

  4. Този младеж ми се струва,че не е построил и една тоалетна през живота си.Харесвало му качеството.Тази настилка ако изкара две,три години,много ще са!Който не вярва да се повози до Ямбол.Същата настилка там вече се рони.

  5. Ще поживеем,ще видим!!!Но бихте ли отговорили за чия сметка са стройтелните упражнения до сега и защо дренажните отвори са пълни с вода и стройтелни материали?

  6. Дано ремонта да е по-грамотно направен от написаното тук. Стилът на писане е като на първолак- изречение в изречение, в изречение. Няма обръщение, няма подпис, дори не е ясно кой го е писал/казал това.

Comments are closed.