В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 28-годишен мъж от града, който на 10 февруари около 16.15ч. при полицейска проверка е установено, че в джоб на яке държи суха, зелена, тревиста маса, която след тестване с полеви тест реагира на канабис. Работата по случая продължава.

 

В РУ Ловеч е образувано бързо производство след като на 08 февруари около 23.10 часа 27-годишен мъж от гр.Троян е установен да управлява лек автомобил по ул. «Осъмска» в гр.Ловеч след употреба на метамфетамин. Работата по случая продължава.

На 11 февруари около 10.15ч. на бул. «България» в гр.Ловеч е спрян за проверка лек автомобил „Шкода“ управляван от 44-годишен мъж от гр.София. Установено е, че водачът управлява превозното средство след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1.46 промила. Мъжът е задържан за срок от 24 часа , а по случая е образувано бързо производство.

 

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 34-годишен мъж от с. Дойренци, който е заподозрян в кражбата на 4 броя тасове от лек автомобил «Рено». Посегателството е извършено около 05.00 ч. на 11 февруари от паркираното на бул. «България» превозно средство.

Източник: МВР-Ловеч, пресцентър

 

.