Криминалисти от Главна дирекция „Национала полиция“ и Областна дирекция Плевен разкриха въоръжения грабеж на инкасо автомобил пред магазин „Кауфланд“ в Плевен и арестуваха извършителите на бруталното престъпление. Това научи БЛИЦ от свои източници.

Припомняме, че тази сутрин гангстери са атакували брониран автомобил с 327 000 лева и са избягали с плячката. Сега стана ясно, че четиримата бандити са се оттеглили от местопрестъплението с червен джип. Само няколко часа по-късно криминалистите са влезли в дирите им и са успели да ги оковат с белезници. Бандитите са били толкова изненадани, че не са успели да окажат съпротива. Те са били спипани с част от плячката. Полицията продължава да издирва останата част от парите и джипа, с който бандитите са се придвижили към мястото на обира.

Припомняме, че тежко въоръжени бандити нападнаха инкасо автомобил пред „Кауфланд“ в Плевен и задигнаха 327 000 лева. Екшънът се разиграл пред хипермаркета и бил досущ като в сцена от култовия роден сериал „Под прикритие“. Гангстерите причакали буса с оборота от „Кауфланд“, издебнали разсеяния шофьор и нападнали него и колегата му. Реакцията на нападателите била мълниеносна. Те превзели буса на абордаж и след това единият от тях го подкарал. След като взели плячката бандитите изоставили автомобила и изчезнали в мрака.