„Коледен концерт” в Дома за пенсионирани военнослужещи, ветерани и военноинвалиди от Министерството на отбраната „Свети Георги Победоносец” в с. Орешак подариха изпълнители от клуб арт ателие ”Лик” и клуб ”Култура” при Военен клуб-Ловеч на 21 декември м.г.

Групата водена, от служителя на Военния клуб полковник от запаса Николай Василев, посети домуващите, разговаря с тях и се запозна с отличните условия за живот. В украсената зала ветераните и служителите бяха поздравени от управителя на дома Пламен Петков.

Николай Василев

Полковник от запаса Николай Василев от Военния клуб представи гостите – о.з. Милен Тотев – заместник председател на СОСЗР-Ловеч;

Георги Велев

майор от запаса Георги Велев и капитан запаса Борис Божков от Управителния съвет на СОСЗР-Ловеч. След вкусния празничен обяд бардът Милен Тотев поздрави с „Популярни песни” участниците в тържеството.

За активна работа през годината, за опазване на историческата памет и за работа в интерес на организацията, и за грижа за домуващите управителят на Дом „Св. Георги Победоносец” Пламен Петков беше награден с „Благодарствен адрес” от Областния съвет на СОСЗР-Ловеч.

Наградата беше връчена от заместник – председателя полковник от запаса Николай Василев. Майорът от запаса и секретар на Областния съвет на СОСЗР-Ловеч Георги Велев награди с грамоти отличилите се работници Марин Драгнев, Зинка Йовчева и медицинската сестра Ивелина Бочева.

Дядо Коледа пожела весели празници, успешна година и раздаде подаръци на всички домуващи, осигурени от В.Ф.24430 – Троян.