На 28-ми септември 2018 година на площад ,,Сава Младенов“ в град Тетевен, българският дух оживя под звуците на народната музика. Традиционният тетевенски панаир бе открит с участието на представители от народните читалища от общината. Съставите и формациите представиха своите завладяващи танцови и музикални изпълнения. Малки и големи заедно се веселиха с много настроение и ентусиазъм.

След прекрасните изпълнения, д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, с голямо удоволствие, заедно с Тони Стоев – Зам.-кмет на Община Тетевен и Мария Стойчева – Председател на ОбС Тетевен, връчиха грамоти на участниците в откриването.

На следващия ден тетевенци и гости на града се насладиха на богатата програма, която съчета забавления, както за големи, така и за малки. Съботният ден започна с фолклорна програма с участието на Христо Косашки и танцов състав, които направиха невероятно шоу. Голямо българско хоро се изви на площада, сгушен между красотите на града. След това ,,Барбароните“ донесоха много усмивки на децата с интересни игри и фокуси.

В края на вечерта прекрасната Тони Димитрова се погрижи за доброто настроение на тетевенци и гости на общината с незабравимите си хитове под светлините на една цветна заря.

Невероятната българска певица и всички участници, допринесли за приятното изкарване по време на тетевенския панаир, специално благодариха на д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, за поканата да бъдат част от тетевенския дух. Д-р Бояджиева пожела здраве и приятни емоции по време на празника, като допълни: ,,Отново е началото на есента, когато е Традиционният есенен панаир. Той ни зарежда с енергия, повдига духа ни и ни кара да се чувстваме като деца. За мен, като кмет на града, има особено значение фактът, че за поредна година сме заедно – заедно в емоцията и настроението на празника, заедно и в работата, която вършим за доброто на нашия град.“