Сигурен съм, че почти няма човек от колегите в НС, който да не е бил в нашия град, сигурен съм, че няма човек, дошъл в Троян, който да не е останал впечатлен от гостоприемството на балканджиите, сигурен съм, че няма човек, дошъл в Троян, който да не е вдигнал наздравица с нашия символ – Троянската сливова.

С изложба 150 години Троян днес троянци показахме в парламента Снимка на Иван Миховски.само малка част от гордостта ни! И от все сърце поканихме народните представители и гости Снимка на Иван Миховски.в НС на 14 октомври в Троян, за да отпразнуваме заедно неговата 150-годишнина!Снимка на Иван Миховски.

При откриването на изложбата подчертах, че на днешния ден през 1944 г. на твърде млада възраст – едва 37-годишен, е приключил земният път на нашия съгражданин, народопсихологът Иван Хаджийски, описал най-добре балканджията и оставил ни много за размисъл. Снимка на Иван Миховски.Точно днес и точно на това място бе добре да си спомним за него с поклон!Снимка на Иван Миховски.
Заповядайте в Троян, Снимка на Иван Миховски.няма да съжалявате, стига да спомните престоя си при нас

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ловчалии, сърдете се на себе си! Вие си избрахте за кмет Корнелия Маринова,вместо човека-балканджия, човека- професионалист Минчо Казанджиев!

  2. А къде е отскорошният депутат Николай Нанков, който като министър на регионалното развитие бе загърбил Ловеч и работеше за каузата на Троян и Угърчин, разбирай, Лесидрен!

    • Троян не спира с опитите да оцелее подобно на Севлиево, а какво прави Ловеч – неговите нотабили, ако изобщо могат да се нарекат такива, продължават единствено да политиканстват, да са орел, рак и щука, всеки да дърпа черджето към себе си, и само да имитират някаква деятелност – семинар подир семинар; всевъзможни срещи говорилни, които нито откриват нови работни места, нито спират демографското пропадане на града, нито носят „свежи“ пари в икономиката на Ловеч!

      Не стига това, ами през последните три години в Ловеч рухнаха и последните дейности, които предизвикваха възхищението на гостите му – сметосъбирането и сметоизвозването. До 2015 г. Ловеч се нареждаше сред най-красивите градове, но и сред най-чистите.
      Днес и това е минало…

Comments are closed.