По традиция на Велика събота народният представител Иван Миховски, общински ръководител на ПП ГЕРБ – Троян, посвети отново на възрастни и самотни хора. Заедно с представители на ЖГЕРБ-Троян от ранна утрин той обиколи троянските села Чифлик, Бели Осъм, Калейца и Балканец, за да дарява козунаци и великденски яйца на хора в трудно положение.

„Други години инициативата ни е била насочена към възрастни хора в града, а тази година, по предложение на дамите, сме в селата. Яйцата са боядисани майсторски от тях, а днес заедно сме при възрастните хора, при самотните и болните, за да им доставим мъничко радост“, обясни Миховски. Снимка на ПП ГЕРБ ЛОВЕЧ Област.


„Тук сме, с вас сме. И на днешния ден, както и на всеки празник ви пожелаваме здраве и вяра. Снимка на ПП ГЕРБ ЛОВЕЧ Област.Вярата е спасила народа ни през вековете, вяра ни е нужна и сега, за да Снимка на ПП ГЕРБ ЛОВЕЧ Област.преодоляваме всички предизвикателства и трудности, които ни изпраща животът. Снимка на ПП ГЕРБ ЛОВЕЧ Област.На днешния ден и утре, на Възкресение Христово, а и във всеки друг ден на годината, Снимка на ПП ГЕРБ ЛОВЕЧ Област.нека има във всеки дом спокойствие, мъдрост, пролетно настроение“, пожелаваха на Снимка на ПП ГЕРБ ЛОВЕЧ Област.хората Миховски и жените от ГЕРБ.

3 КОМЕНТАРИ

  1. И какво по-точно работи, че нещо не разбрахме?

  2. Това като че ли е единственият депутат на област Ловеч, който работи. Всяка седмица е с изява в полза някому, другите дори не мога да се сетя за имената им! Тук там могат да се видят само на снимки от някое тържество… За това ли вземат заплатите? сигурно.
    Ловеч е прецакан без депутат за поредна година!
    Щото са все умници ловешки

Comments are closed.