Депутатът от ПП ГЕРБ-Ловеч Иван Миховски е провел среща с активистки съпартийки в Троян в петък.

Събитието е документирано лично от народния представител балканджия във Фейсбук-страницата на областната структура на партията на Бойко Борисов. Ето как:
Работна среща с Жени ГЕРБ – Троян. Снимка на Иван Миховски.

Винаги ми е било приятно с дамите от нашата структура, защото са дейни, защото питат, идват с идеите си. Снимка на Иван Миховски.

Днес /б.р. – 2 февруари/ обсъждахме графици и инициативи, приехме сред нас нови членове, коментирахме наболели въпроси, търсихме решения на възникнали казуси, обсъждахме важни инициативи.Снимка на Иван Миховски.

3 КОМЕНТАРИ

 1. Интересна работа. 10 жени седят облечени, а депутата по риза?? На кой му е топло, на кого студено??

 2. Дали ще е удобно на ГЕРБ Ловеч да ни запознае И с:
  Чувствата на г-н депутата покрай пролетните цветенца?
  Непреходните му организации на екскурзи за паметни снимки с Цв.Цв на щастливите гражданя и драгите селяни
  Смелите обещания за кафе-машини, ролбан и защо не пойни птички в еврокафези
  Още паметни снимки с този, около онзи и групови с тях
  Мъдри мисли за това, онова и за другото, които може и в сборник да се издадат за нуждите на ловешкото човечество. За съхраняване и опазване на гравитацията – в отделно четиво.
  Нови посещения тук, там и на другото място с непринудени ръкостискания и одобрително кимане с глава или друг крайник.
  И т.н.. Само не пишете какво работи като политик, какво е свършил като такъв и за какъв „чеп за зеле“ на област Ловеч изобщо и трябват такива депутати, защото съвсем ще го закъсате и ще станете за смях… както обикновено.
  Поемайте въздух и надуйте вувузелите. За друго не ставате.

 3. „Днес /б.р. – 2 февруари/ обсъждахме графици и инициативи, приехме сред нас нови членове, коментирахме наболели въпроси, търсихме решения на възникнали казуси, обсъждахме важни инициативи.“ –
  Този универсален, сух и елементарен канцеларски текст може да се използва ежеседмично, ежемесечно и ежегодишно като депутатски отчет, защото не е ангажиран с никаква конкретика.
  Млад мъж, когото издържат с пенсиите си „дамите от структурата“, вместо да се захване с нещо полезно и смислено, пише във фейсбук кухи похвали за себе си.

Comments are closed.