МВР-новините от Троян, Луковит и Тетевен от днес

0
25

Полицаи от РУ Луковит са установили две 14годишни момчета от града, като извършители на кражба на ел. косачка, помпа и други вещи от частен дом в с.Тодоричене. Децата са направили пълни самопризнания пред родител, като отнетите вещи са открити и иззети по съответния ред. Работата по случая продължава.

В РУ Троян е получен сигнал от собственик на къща в гр.Априлци, който е съобщил, че в периода от 02 януари до 02 февруари от дома му в града е отнета моторна косачка, телевизор, ножове и друга покъщнина. По случая е образувано досъдебно производство.мвр

 На 03 февруари в РУ Троян е започнало разследване след получен сигнал за незаконна сеч на 11 дървета от вида благун, извършена в землището на с.Дълбок дол. Работата по случая продължава.

На 03.02.2017г. около 00.30ч. на ПП I-3 /кръстовището между „Варианта“ към АМ „Хемус“/ при движение с несъобразена скорост и суха пътна настилка л.а. БМВ, управляван от 56-годишен мъж от гр.Тетевен губи контрол над автомобила , напуска пътното платно в ляво , преминава през канавка и се преобръща. В резултат на произшествието 54-годишна пътничка от лекия автомобил е получила наранявания и е транспортирана в болнично заведение с фрактура на ключицата. Първоначално водачът е напуснал мястото на инцидента, но малко по-късно е установен от полицейски служители. Пробата му за алкохол е  отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: МВР-Ловеч, пресцентър

 

 

 

 

Луковитски полицаи установиха двама мъже на възраст 22 и 23 години от с.Бежаново, които са заподозрени, че на 27 януари са извършили кражба на сумата от 300 лв., алкохолни напитки и аудио система с усилвател от заведение в селото.

Работата по случая продължава, а вещите обект на престъпление са намерени и иззети по надлежният ред.

 

.