Вече залозите се вдигат, като вица в полицията е каква сценка или скеч ще изиграе Ичев, за да се скатае от работа отново, пише сайтът „Троян прес“!

Медията припомня, че Ичев трябваше да започне работа в началото на миналия месец в гр. Угърчин, но той избра да боледува, вместо да изпълнява заповеди.

Това е нормално за него и е още едно доказателство за лошите практики в полицията докато бил началник на РПУ-Троян. Тогава сдружение Троян 166 бе името на частната полиция в Троян. Привидно сдружението трябваше да издържа полицията, тъй като намало пари за нищо.

Чудно две години по-късно, след отстраняване на лошите практики как полицията работи и постига завидни резултати, коментират запознати, нещо повече алкохолиците – спонсори на сдружението вече не шофират пияни.

Това бе основната кампания на депутата Миховски, която постигна осезаеми резултати, включително и с проверките без изключения. Това коментират троянци

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/utre-izticha-bolnichniyat-list-na-bolniya-politsay-marin-ichev_news583730.html

4 КОМЕНТАРИ

  1. Според някои, полицията в Троян се управлява почти легендарния депутат за Ловешко Джейхан Ибрямов!
    Казвам легендарен, защото той като Джингиби …

  2. В БГ ако си съвестен и лоялен започваш да пречиш и моментално трябва да бъдеш отстранен и смачкан. Най-вероятно това се случва и с господин Ичев! Друго обяснение няма. Засегнал е нечии интереси!

  3. Kато ще я караме на линкове за „успехите“ на Миховски за троянската полиция – ето още един линк за…. „Красен Маринов от Троян: Полицейска кола ме блъсна нарочно. В нея се возеха шефовете на полицията и на КАТ“
    http://glasove.com/categories/skandalyt/news/krasen-marinov-ot-troyan-policejska-kola-me-blysna-narochno-v-neya-se-vozeha-shefovete-na-policiyata-i-kat

  4. А дали това писание не е под диктовката на едни братя М, които управляват под сянката на ДПС днес Троян и чиито далавери Ичев бе започнал да разследва здраво, което му и струва поста?

Comments are closed.