За ролята си в „Терминатор 2“ Арнолд Шварценегер получава 15 милиона долара. Репликите му съдържат точно 700 думи – по 21 429 долара на дума. За прословутата му фраза „Аста ла виста, бейби !“ на Арнолд са му платили 85 716 долара.

Днес, на 16.9.2018 г., в София, пред НС и МС се опитват да ни прожектират самодейно филмче озаглавено „Протест“.

Главните „герои“ са някой си Емил , който го играе обществен Будилник, някой си Георги, който пък се прави на Боец за Свободна Европа, някой си Агент Росен, някой си ФБ –укаджия Светослав…

Колко ли се е бръкнал банкерът–продуцент, сладко похапващ плескавици в Сръбско , вместо да получи плесниците на българското правосъдие за фалита на българската банка с най-много ресурс и активи в най-ново време ?

Със сигурност , горните субекти няма да получат много парички за дивия си диалект и дълбокомислието , с които произнасят: „Шъ ги смажИм и изпоарИстувЪмИ сичкитИ!“ .

Явно апетитът за власт на Цветан е подтиснал интелекта му на „съвременен Буров“, както се самоназоваваше самият той и не е могъл да измисли подобна на култовата реплика на Шварценегер „Аста ла виста, бейби !“ , струваща 85 716 долара. Така ,че няма да се охарчи много.

Пък ние им пожелаваме: Hasta la vista.baby!

Чао, протестъри!

Нали ,няма да ви видим повече?

Аз съм Беновска.

И питам.

6 КОМЕНТАРИ

 1. От ,,Позитано,, едвам смогват да съберат един файтон хора за поредния ,,протест,,!? 🙂

 2. Придворната мутро-борисова проституция се тропна на амбразурата. Веднага последва „обнародването“ сякаш по заповед. А за какво бе протеста? Кой да ти каже…. напише.

  • И за какво е протестът, д-р Хаус?
   Напиши щом знаеш!
   И коя система да сменяме?
   И ако я сменим, с какво да я заменим?
   Хайде, умнико, чакам!

   • Нали и аз това питам – няма ли някой да НАПИШЕ за какво е този протест вместо да получим две статии – едната какви погроми, престрелки и провокации се очаквали, а другата с полюциите на придворната духачка на борисов. Колкото до „системата“ – като ти гледам нивото е напълно безсмислено да ти се обяснява. Кротувай и следи „еволюцията“ с Маринчо К. Казват, еволюцията направила от маймуната човек, а и не знам някога и някъде маймуни да са протестирали.

   • Тъпичък отговор, д-р Хаус, да ме простиш за израза, байно. Еволюция (от латинската дума evolutio, „разгръщане“, „разкриване“) е научен термин, с който най-общо се означава процес на растеж, промяна или развитие. И той е съотносим към почти всички науки – от обществените до биологията и обратно. Наистина, „напълно е безмислено да ти се обяснява“.
    Колкото до еволюцията и маймуните, поразрови се в интернет, белким попаднеш на заглавието „Ефектът на стоте маймуни“ и понаучиш нещо. Защото, предполагам от коментара ти, ти дори не си и… маймуна!

 3. Акъл от бегълци не искам!
  Тук ще умра като последния просяк, но не ще изоставя земята, за която дедите ми са проливали кръвта си!
  Иначе е лесно да се правиш на герой за час-два и пак да избягаш зад граница!
  Добро, лошо, това е моето отечество и няма кой друг да го възроди, освен нас, които избрахме участта да останем с децата и внуците си и да поддържаме жив пламъка на земята на древните траки, нашите предци, дарили цивилизацията на днешна Западна Европа. И не само на нея!
  Дорде съм жив, ще се боря!
  А после идва ред на детето ми, на внука ми и тъй – во веки веков!
  Пътят на еволюцията е дълъг, нелек и понякога страховит!
  Но е по-добър от революцията, разните протести и въстания!
  Поне ние, българите, сме пребогати на „благата от революцията“, чрез нея разрушихме веднъж държавата си. Няма въстание, което да е донесло добро, само кръв, разрушения и възтържествуване на лумпените, престъпниците и мародерите!

Comments are closed.