„Най-много на мен ми е мъчно, че сменям министрите. Отгледал съм ги от деца в партията. Прекрасни отношения, но такава е ситуация. Ние не сме БСП.“ Това каза при посещението си във Варна министър-председателят Бойко Борисов.

„Не очаквам изненади в гласуването”, добави Борисов пред журналисти.

„Никога не е имало вътрешна съпротива между коалиционните партньори”, каза още премиерът.

„За никого не съм казал нищо. Само срещу нас се говори всеки ден по най-злъчен начин. Виждате как синхронизирано се говори и от няколко места по една и съща тема –от БСП и от президентството”, посочи той.

„С финансовия министър работихме доста тези дни. От 1 януари мисля, че с 10% можем да вдигнем заплатите на целия бюджетен сектор, което ще повлече всички. Утре това ще го говорим на Министерски съвет. Разчетите ни го позволяват. Има ли комунисти на власт, тогава са дефицитите. Взехме бюджета на дефицит, сега е на излишък”, заяви Борисов.

1 КОМЕНТАР

  1. „“Елена Йончева: ГЕРБ си отиват
    „Номинацията на новите министри не променя политиката в България от последните 10 години. Това е опит да се избяга от отговорност и да се измести голямата тема за най-големия грабеж в България – грабежът именно от големите инфраструктурни проекти“. Това заяви в предаването „12+3“ по БНР говорителят на парламентарната група на БСП Елена Йончева.
    „ГЕРБ доведоха до пълен срив на държавата във всяка сфера. Тук говорим за начина, по който функционира самата партия или групировка ГЕРБ. Политическият разговор трябва да бъде не просто кой ще седне на мястото на ГЕРБ, а какво ще се случи от тук нататък“, коментира още Елена Йончева.““

Comments are closed.