Оперативните служби за сигурност са засекли притеснителни сигнали, които водят до извода, че на утрешните протести се готвят дирижирани провокации с участието на въоръжени лица. Информацията бе потвърдена за БЛИЦ от два независими източника.

Службите са информирали Национална служба за охрана, че има реална опасност от ексцесии по време на утрешните отворени врати в сградата на президенството. По тази причина НСО вече е предприела сериозни мерки.

Тъй като скалъпените протести срещу кабинета, които трябваше да избухнат пред дипломатическите мисии в чужбина, се провалиха, сега организаторите се подготвят усилено за втория рунд.

Службите са попаднали на сигнали, че кукловодите на протеста ще финансират с огромни суми координираната атака срещу правителството. Злодеятелите виждат, че обстановката в държавата в стабилна, бюджетният излишък гони 3 млрд. лева до края на годината и страната има солидна международна подкрепа в Европа и по тази причина се подготвят отчаяно да нанесат удар срещу легитимната българска власт. Не е изключено да се стигне и до кръвопролития с които задкулисните играчи да се опитат да провокират изкуствено напрежение.

Ивайло КРАЧУНОВ, БЛИЦ

3 КОМЕНТАРИ

 1. КУЗМИЧОВ, ако САЩ не желае Борисов да управлява България, той няма да седи и минута на стола си.

  • Демократ,
   Типично за твоя промит седесарски мозък!
   Би ли ми казал кога за последно Бат Бойко е ходил във Вашингтон и в Москва?
   И кой лидер от парламентарно представените ни партии посещава най-често Белия дом?
   Не е зле да сменяш от време на време сайтовете, от които зубриш това-онова…
   Lпрочем, бих ти препоръчал интервюта на ген. Решетников!
   Споко, няма да je заточат в Сибир заради това!

 2. ТЪПАТА СОРОСКА ИЗМЕТ ЩЕ СЕ ИЗЛЕЕ УТРЕ НА УЛИЦАТА! САЩ НЕ ХАРЕСВАТ ЗАПОЧНАЛОТО ЗАТОПЛЯНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ, СТАБИЛИЗИРАНЕТО НА ИКОНОМИКАТА НИ И ВСЕ ПО-НАРАСТВАЩАТА РОЛЯ НА БЪЛГАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ! СВАЛЯТЕ БОРИСОВ И КОЙ ИДВА! ПРАСЕТАТА НА ИВАН КОСТОВ И ХЛЕБАРКИТЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА, ЗА КОЯТО ОТДАВНА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БЕЛИЯ ДОМ! КОЙТО НЕ ВЯРВА – ДА ПРЕБРОИ ПЪТУВАНИЯ Й ДО ВАШИНГТОН ОТ ВЪЗШЕСТВИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ ДО ДНЕС! ТЪПА ПРЕДАТЕЛСКА ИЗМЕТ

Comments are closed.